בשל איומים ברשתות החברתיות: האבטחה סביב גנץ תתוגבר

קצין הכנסת הודיע לאנשיו של יו"ר כחול לבן כי האבטחה סביבו תתוגבר, זאת בשל איומים להם זוכה גנץ ברשתות החברתיות. מוקדם יותר רמז גנץ על חבירה לרשימה המשותפת "לא אפרט על המגעים כדי לא לסכל אותם"

חדשות כיפה משה סלע, חדשות כיפה 07/03/20 23:35 יא באדר התשפ

בשל איומים ברשתות החברתיות: האבטחה סביב גנץ תתוגבר
בני גנץ. האבטחה סביבו תתוגבר, צילום: פלאש 90

האבטחה סביב יו"ר כחול לבן בני גנץ תתוגבר בקרוב, כך לפי הודעה שקיבלו אנשיו של גנץ מקצין הכנסת. החלטתו של קצין הכנסת מגיעה לאור האיומים הרבים על יו"ר כחול לבן ברשתות החברתיות, שנאם מוקדם יותר הערב ולא פסל חבירה לרשימה המשותפת בדרכו להרכיב קואליציה.

כזכור יו"ר כחול לבן דיבר הערב בשידור חי לאומה וטען כי החליט להקים ממשלה, תוך שהוא טוען כי לא יתן לתרחיש של בחירות ריביעיות, ושניות ב- 2020 להתקיים. "גמלה בליבי החלטה להקים ממשלה יציבה שתרפא את ישראל מהשנאה והפילוג ותאפשר לכולנו להתקדם. פעם אחר פעם קבעו אזרחי ישראל - תם עידן נתניהו" טען גנץ.

בנוסף, יו"ר כחול לבן רמז על חבירה אפשרית בהמשך לרשימה המשותפת כדי להקים את הקואליציה בראשותו. "לביבי מותר להתחבר עם טיבי אבל הוא רוצה על זה בלעדיות. אני אופטימי בסיכויי הצלחתי להרכבת ממשלה בזמן הקרוב, לא אפרט על המגעים כדי למנוע את סיכולם" הסביר גנץ והוסיף, "נתניהו הפסיד, רוב העם אינו רוצה את המשך שלטונו, ואת זה העם יקבל".