אסון כבד בכביש 4: "ראינו רכב הפוך על הגג כשבתוכו נלכדה אישה בת 50"

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/06/26 22:34 כו בסיון התשפו

אסון כבד בכביש 4: "ראינו רכב הפוך על הגג כשבתוכו נלכדה אישה בת 50"
זירת האירוע, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

דוברות מד"א: בשעה 21:43 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רכב שהתהפך בכביש 4 בסמוך לצומת עופר. חובשים ופרמדיקים של מד"א מדווחים על אישה כבת 50, ללא סימני חיים עם חבלת ראש וקובעים את מותה במקום.

פרמדיקית מד"א אסיל אערידי וחובש מד"א ויקטור גולץ, סיפרו: "ראינו רכב הפוך על הגג כשבתוכו נלכדה אישה כבת 50 כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלה קשה מאוד בראשה. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

מהמשטרה נמסר: בוחני תאונות הדרכים של מרחב 'מנשה' פתחו לפני זמן קצר בחקירת נסיבות תאונת דרכים עצמית בכביש 4 סמוך ליישוב עופר. על פי גורמי הרפואה, כתוצאה מהתאונה נקבע מותה של אישה שפרטיה טרם ידועים. כוחות משטרה של תחנת זכרון יעקב, יחד עם בוחני תאונות הדרכים של מרחב 'מנשה' שהגיעו למקום, פתחו בחקירת נסיבות התאונה.