יענקי מתכונן לחתונה: "בעוד פחות משבוע"

כוכב הרשת ויוצא "האח הגדול" שיתף כי אחותו הצעירה תינשא בקרוב, וניצל את ההזדמנות כדי לרמוז לעוקבים שגם הוא מקווה למצוא זוגיות

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/08/26 17:06 כח באב התשפו | עודכן בתאריך 11/08/26 17:08

יענקי מתכונן לחתונה: "בעוד פחות משבוע"
יענקי גולדהבר, צילום: אור גפן

כוכב הרשת ויוצא "האח הגדול" יענקי גולדהבר, מרבה לדבר בפתיחות על מצבו הזוגי ועל כך שהוא מעוניין למצוא זוגיות, נושא עליו דיבר גם במהלך שהותו באח הגדול. לצד זאת, יענקי מספר גם על חיי הזוגיות של הקרובים אליו, והיום (ג') העלה סטורי מסקרן במיוחד בנושא.

"בעוד פחות משבוע"

בסטורי, שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו, הצטלם כוכב הרשת בבגדים מהודרים. על כך הוא כתב: "אחותי הקטנה מתחתנת בעוד פחות משבוע, קניות אחרונות. אפשר לשלוח איחולים של בקרוב אצלך" עם קריצה.

בסטורי שהעלה לפני קצת פחות משנה דיבר יענקי בפתיחות על מצבו הזוגי. על כך הוא כתב כשנשאל אם הוא בזוגיות: "לא, אבל ברוך ה' אחרי תקופה ארוכה של בלבול" הודה החרדי הצעיר. הוא המשיך וכתב: "לא שזה עבר לגמרי, אבל זה מתחיל לאט לאט להיבנות". לבסוף, יענקי הודה כי הוא מתחיל להבין מה הוא רוצה: "אני חושב שאני רוצה משהו אמיתי, מישהי טובה ומדויקת".