בשנת 2021 לירון בן משה זכה בחידון התנ"ך העולמי למבוגרים. כעת, חמש שנים מאוחר יותר, הוא מחבר את השאלות לחידון וגם לוקח חלק בשיפוט. העיתונאי שמואל מוניץ פרסם תמונה שלו מהחידון שהתקיים השבוע וכתב: "לירון בן משה בחידון התנ"ך עם החליפה שלבשתי בחתונה שלי", והוסיף: "כשהשאלתי לו אותה אמרתי לו שזאת סגולה לחתונה".
לירון בן משה: האיש מאחורי חידון התנ"ך לנוער
מוניץ סיפר עליו כי הוא מחבר את השאלות, שופט בכיר בחידון וגם דובר 14 שפות, וסיכם "בנות ישראל - הוא רווק!". ומי שמעוניינת להכיר: בן משה גדל במעלות תרשיחא כבן הבכור מבין שישה ופיתח חיבור עמוק לתנ"ך. הוא קפץ שתי כיתות, זוכר את כל התנ"ך בעל פה וזכה ב-30,000 שקלים בחידון הארצי.
בשבעה באוקטובר בן משה איבד את אחיו, סרן אריאל בן משה ז"ל, שהיה מפקד פלוגה בסיירת מטכ"ל. נפל בקרב ברעים במהלך הטבח, בגיל 27. אחיהם, סרן שביט בן משה, השיא משואה בשנת 2024 לאחר שאיבד את אחיו, נפצע במלחמה וחזר שוב להילחם כסגן בצנחנים.