פרודתו של נתן גושן הואשמה בפירוק המשפחה - היא לא נשארה חייבת

לירון גושן הגיבה בחריפות להודעה שקיבלה מעוקבת שהאשימה אותה בפירוק הזוגיות עם הזמר האהוב: "אני לא נותנת לזה לעבור על סדר היום, אם לעוד מישהו יש בעיה עם התהליכים שאני עוברת - זה לא מעניין אותי"

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/09/25 12:06 כד באלול התשפה | עודכן בתאריך 17/09/25 16:17

פרודתו של נתן גושן הואשמה בפירוק המשפחה - היא לא נשארה חייבת
נתן גושן/לירון גושן, צילום: נתן: Seli Ben Ari/cc by sa wikipedia, לירון: שי פרנקו, בן פלחוב

גרושתו הטרייה של הזמר נתן גושן, לירון גושן, התעוררה הבוקר (ד') ונדהמה מההודעה האישית שחיכתה לה באינסטגרם מאחת העוקבות. ההודעה הגיעה בעקבות סטורי שהעלתה, שבו נראתה רוקדת. אותה מגיבה האשימה אותה בפירוק הבית שלה וטענה כי "זה לא נראה טוב" - התהליך שהיא עוברת, לדבריה. גושן התפוצצה וכתבה: "אני עוצרת על זה, לא נותנת לזה לעבור לסדר היום בעליל".

"אם לעוד מישהו יש בעיה - זה לא מעניין אותי"

"אני בדרך כלל מדפדפת, לא רואה ממטר תגובות לא יפות", כתבה - ופנתה לאישה: "את מנסה לדבר בשם של הקדוש ברוך הוא. את חצופה, את לא בכיוון, זה לא הסיפור, זה לא הדמיונות המפוברקים שהמצאת בשביל להאכיל את מפלצת החוסר הפנימי שלך", שיתפה. בסיום הודיעה גושן כי דעות של אחרים אינן מעניינות אותה: "אם לעוד מישהו יש בעיה עם התהליכים שאני עוברת - זה לא מעניין אותי".

אותה אישה כתבה לגושן תגובה קשה לאחר פרסום התיעוד שלה חוגגת: "מבינים עכשיו מאיפה נובע הגירושין. מילדה צנועה הוא הפך אותך למגונדרת. ככה זה כשמתחתנים עם סלב. חבל שלא נשארת אותנטית. רואה את כל התהליך שאת עוברת, וזה לא נראה טוב בכלל. בהצלחה לנתן, שאני בטוחה ש'אכל' הרבה איתך בשביל להכיל אותך. תמשיכי לרקוד, בינתיים פירקת משפחה. הלוואי שהוא ימצא צדיקה".