ליבי נחימובסקי מגיבה למאסר: "ממש לא שמחתי"

ליבילנד, כוכבת הרשת החרדית, מתייחסת לראשונה להרשעת גרושה הרב יעקב נחימובסקי ולכניסתו לכלא. היא חשפה בראיון את התחושות הקשות, את הפער בין התדמית למציאות ואת ההודעות שקיבלה מעוקבות

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/08/25 14:33 כד באב התשפה | עודכן בתאריך 18/08/25 15:38

ליבי נחימובסקי מגיבה למאסר: "ממש לא שמחתי"
ליבי נחימובסקי עם הפאה, צילום: שגב דהן

לפני כחודש, הרב יעקב נחימובסקי, בעלה לשעבר של כוכבת הרשת החרדית ליבילנד, הורשע באלימות, ונדון ל-10 חודשי מאסר בפועל, ועוד שנתיים מאסר על תנאי. היום (ב') התפרסם ראיון של כוכבת הרשת בעיתון "לאישה", שם סיפרה על התחשות שלה לאחר כניסת הגרוש שלה לכלא.

"כך נוצר הרושם שאצלנו תמיד שמח"

"ממש לא שמחתי" אמרה כאשר נשאלה איך הרגישה עם כניסתו לכלא. "עצוב שאבא של הילדים שלך הולך לכלא. שמחתי שהשופט האמין לי. אחרי שהוא נעצר קיבלתי אלפי הודעות מעוקבות שביקשו סליחה שהן לא האמינו לי".

פרידתם של בני הזוג נחימובסקי תפסה בהפתעה את הציבור החרדי, כשנחשף כי חיי היומיום שלהם שונים בתכלית מהתדמית שהציגו כלפי חוץ: "זה לא בא ממקום של זיוף או של שקר, אלא יותר של תקווה, של רצון להיות האישה הזאת שאני מציגה", שיתפה. "השמחה שצילמנו הייתה שמחה אמיתית. אם למחרת היה לנו יום זוועה, את זה לא צילמתי, וכך נוצר הרושם שאצלנו תמיד שמח".