קרן פלס היא לא רק אחת הזמרות המצליחות והאהובות בישראל, אלא גם אחת הדמויות הטלוויזיוניות הבולטות על מסכי הטלוויזיה. חובבי התוכנית "הכוכב הבא" רגילים לראות את דמותה החמה והמרגשת של השופטת, אבל מאחורי הקלעים פלס מתגלה כאישה משעשעת לא פחות ולרשתות החברתיות שלה עולים לא אחת קטעים קורעים ממאחורי הקלעים.
בסרטון שהעלתה לטיקטוק נראית פלס כשהיא לוקחת בסוף יום צילום של התוכני משטח שלם של פחיות קולה. "סיפרתי לכם שאני מפלחת בסוף כל יום צילום משטח זירו?", היא כותבת ומוסיפה: "אני פשוט ממש אוהבת זירו". בסרטון היא אומרת: "עשר שנים אני בהפקה, זה המינימום לא?".
@kerenpelesofficial אני פשוט ממש אוהבת זירו🥰 #הכוכבהבא ♬ original sound - 𝐇𝐢𝐥𝐭𝐨𝐧
פלס נעמדה לצד המתלוננות בפרשת אייל גולן
אחרי הריאיון המטלטל של טאיסיה זמולוצקי, אחת המתלוננת בפרשת "משחקי חברה" נגד אייל גולן, הזמרת המצליחה יצאה להגנתה בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה: "אני מאמינה לך, גם אז האמנתי. גם לנ' המושלמת שבוחרת עדיין להישאר פרטית".