קורין גדעון שיתפה את המתכון של חמותה: "היא האכילה 14 ילדים"

נראה שמגישת הטלוויזיה לשעבר וכוכבת הרשת מפתחת קריירה חדשה בתחום המתכונים, ובפוסט חדש שיתפה את המתכון לעוף המפורסם של חמותה. נראה מטריף

חדשות כיפה חדשות כיפה 27/10/22 14:03 ב בחשון התשפג

קורין גדעון שיתפה את המתכון של חמותה: "היא האכילה 14 ילדים"
קורין גדעון, צילום: קשת 12

אושיית הרשת קורין גדעון מתפעלת ביחד עם בעלה חילי סורוצקין, החרדי לשעבר, מעדנייה שמוכרת אוכל לשבת בהזמנה אישית בפריסה ארצית שלאחרונה אף קיבלה תעודת כשרות. מדי פעם היא נוהגת לשתף את המוני העוקבים באינסטגרם במתכונים מפתים שנראים קלים להכנה. הפעם, היא שיתפה מתכון של חמותה לעוף ופתיתים. "חמותי האכילה 14 ילדים אז היא יודעת דבר או שניים על אוכל", כתבה בצירוף סרטון הסבר, זה העוף האייקוני שלה. בשדרוג של פתיתים כי למה לא לתפור ארוחה שלמה על הדרך". 

מתכון עוף ופתיתים בתנור של קורין גדעון 

מקמחים את העוף ומכניסים להשחמה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, בערך חצי שעה.בינתיים מטגנים 3/4 בצלים בהרבה שמן זית. בקערה מכינים את הרוטב: חצי כוס סוכר, מיץ מ2 לימונים וחצי כוס סויה. כשהעוף השחים מוסיפים לו 2 כוסות פתיתים, את הבצל המקורמל, הרוטב, חבילת פטריות חתוכה איך שבא וחבילת ערמונים. מוסיפים 2.5 כוסות מים ומחזירים לתנור לשעה.