מצרכים
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
1 כוס אגוזי מקדמיה
1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית
10 תמרים מגולענים
סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא.
מאחסנים במקפיא ומגישים קר.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות אבוקדו גרנות