וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/07/19 13:33 יט בתמוז התשעט

וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים, צילום: המותג Teka
וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים, צילום: המותג Teka

מצרכים

160 גר' קמח חיטה

180 גר' קמח שיבולת שועל

340 מ''ל חלב צמחי

65 גר' מרגרינה מומסת

50 גר' סירופ אגבה

7 גר' שמרים לאפייה

3 גר' מלח

2 גר' אבקת וניל

תוספת לוופל

יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים

מרמלדת פירות העונה

חמאת בוטנים

פירות העונה, למשל: תותים, דובדבנים ואוכמניות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים, הניחו בצד למשך כ-10 דקות.

הכניסו את המרכיבים היבשים לקערה והוסיפו את המרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.

ערבבו היטב את המרכיבים היבשים עם הנוזליים.

הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.

חממו ושמנו את דפוס האפיפית. בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק, על מנת ליצור וופלים קטנים.

המשיכו עד שתסיימו את הבצק. הגישו לצד הרבה פירות טריים, יוגורט, מרמלדה, חמאת בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם. תוכלו להכין וופלים עם שיפודי פירות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות