ארטיק אבוקדו לימון

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/07/19 10:45 כח בסיון התשעט

ארטיק אבוקדו לימון, צילום: הדס ניצן
ארטיק אבוקדו לימון, צילום: הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"

1 מיכל יוגורט 500 גרם

1/2 חצי לימון

4 כפות סוכר

הוראות הכנה

מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.

מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.

יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.

מגישים צונן וקור ונהנים!

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

כתבות נוספות