חדש על המדף טעם חדש ומרענן במיוחד: ספרייט זירו בטעם לימון נענע

מותג המשקאות ספרייט מגיע למדפים עם טעם חדש: ZERO בטעם לימון נענע מרענן, המתאים במיוחד לשיא החום

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/08/24 15:53 כד באב התשפד

טעם חדש ומרענן במיוחד: ספרייט זירו בטעם לימון נענע
ספרייט, אילוסטרציה | , צילום: Immanuel Rizky,Shutterstock

Sprite, מותג המוגזים בטעם לימון-ליים משיק מהדורה חדשה, Sprite Zero בטעם לימון עם תוספת נענע, קליל ומרענן במיוחד. הטעם החדש מצטרף לסדרת המוגזים של ספרייט, הכוללים במסגרתם את המשקאות המובילים ספרייט וספרייט ZERO.

Sprite Zero בטעם לימון-נענע הוא שילוב אהוב במיוחד על הישראלים ומאפשר לנו גם בחודשי הקיץ עם עומסי החום הכבדים. הטעם צפוי להישאר כקבוע על המדף, הינו ללא סוכר ומעניק מענה לצרכנים המחפשים משקה מוגז, קליל ומרענן, טעים וללא קלוריות וסוכר (נושא את תו אי"ל). קטגוריית ZERO בישראל ממשיכה לצמוח, והצרכנים נהנים מחדשנות טעם תחת המותגים המוכרים, וללא סוכר.

את ספרייט Sprite Zero בטעם לימון-נענע ניתן למצוא באריזה משפחתית ואישית ברשתות השיווק והסופרים בבקבוקים של: 1.5 ל' ו- 0.5 ל'. השיווק יחל בכל רשתות השיווק ונקודות המכירה מחודש אוגוסט הקרוב. אינו מכיל פירות.