אל תוותרו על מרקים רק בגלל שהחורף נגמר | מתכון למרק עגבניות קר

חולים על מרקים אבל לא רוצים לשתות משקה רותח תחת השמש הקופחת? מצאנו בשבילכם את הפיתרון המושלם לסיומה של העונה הקרה | מתכון למרק עגבניות קר

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/04/24 13:49 כד באדר ב'

אל תוותרו על מרקים רק בגלל שהחורף נגמר | מתכון למרק עגבניות קר
מתכון למרק עגבניות קר, צילום: יחצ טאקה

מצרכים למרק עגבניות קר

  • ק''ג עגבניות בשלות
  • 250 גרם לחם
  • 250 מ''ל שמן זית
  • מעט חומץ
  • שן שום

הוראות הכנה למרק עגבניות קר

  1. שטפו וחתכו את העגבניות. הניחו אותן בצנצנת הבלנדר יחד עם לחם, שום, מלח ורבע מכמות שמן הזית.
  2. הניחו את הצנצנת למשך כמה דקות בכדי להשרות את הלחם יחד עם שאר המרכיבים.
  3. הוסיפו את יתר שמן הזית, בכל פעם מעט. המטרה היא ליצור קרם חלק ושמן יכול לסייע בתהליך.
  4. הוסיפו את החומץ וערבבו פעם נוספת.
  5. כסו באמצעות ניילון נצמד ואחסנו במקפיא עד להגשה.
  6. הגישו את המרק בקערות ופזרו מעט שמן זית.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka