מצרכים למרק עגבניות קר
- ק''ג עגבניות בשלות
- 250 גרם לחם
- 250 מ''ל שמן זית
- מעט חומץ
- שן שום
הוראות הכנה למרק עגבניות קר
- שטפו וחתכו את העגבניות. הניחו אותן בצנצנת הבלנדר יחד עם לחם, שום, מלח ורבע מכמות שמן הזית.
- הניחו את הצנצנת למשך כמה דקות בכדי להשרות את הלחם יחד עם שאר המרכיבים.
- הוסיפו את יתר שמן הזית, בכל פעם מעט. המטרה היא ליצור קרם חלק ושמן יכול לסייע בתהליך.
- הוסיפו את החומץ וערבבו פעם נוספת.
- כסו באמצעות ניילון נצמד ואחסנו במקפיא עד להגשה.
- הגישו את המרק בקערות ופזרו מעט שמן זית.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka