הבאתי את הבראוניז הזה לעבודה וכולם התחננו שאגלה להם את המתכון

נימוח, שוקולדי ומפנק - הבראוניז הזה הוא כל מה שאתם צריכים ליד הקפה בבוקר או התה אחר הצהריים. רק תבואו עם מתכון מוכן, כי אין מי שיטעם פרוסה ולא יבקש מכם אותו מיד

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/01/24 11:23 ה בשבט התשפד

הבאתי את הבראוניז הזה לעבודה וכולם התחננו שאגלה להם את המתכון
בראוניז, צילום: beats1,Shutterstock

בכל פעם שאני שומעת שמגיעים אורחים בהפתעה ואין לי עוגה בבית, זה המתכון שאני רצה לעשות. 3 דקות הכנה ועוד 12 דקות בתנור ויש לכם את הבראוניז הטובים ביותר לחך.

המצרכים לבראוניז

200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן קוקוס / 150 גרם חמאה (לגרסה חלבית)
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
כפית תמצית וניל
כפית קפה
3 ביצים
שוקולד ציפס לבן וחום

איך מכינים?

1. בשלב הראשון ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס. אפשר דקה במיקרו.

2. לאחר שהשוקולד נמס, מוסיפים את שאר המצרכים. את הביצים תשאירו לסוף כשתערובת קצת מתקררת.

3. כמות השוקולד ציפס תלויה בכם, אני מערבבת שוקולד לבן וחום. אפשר לערבב גם אגוזים למי שאוהב.

4. לתנור בחום של 180 מעלות. בין 10-15 דקות (תלוי בתנור).

5. כשהעוגה יוצאת מהתנור חתכו לקוביות כשהיא עוד חמה ואם תצליחו חכו כמה דקות כשתתקרר.