מצרכים למשה בתיבה
מרכיבים למאפה עגול גדול:
- 1 חבילה בצק עלים פרווה
- 24 נקניקיות מיני
- 2 כפות חרדל דיז'ון
- 1/4 כוס מיונז
ציפוי:
- 1 ביצה
- שומשום
- שומשום שחור
הוראות הכנה למשה בתיבה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
- מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
- מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
המתכון באדיבות מאסטר שף.