מתכון לשבת 3 דקות הכנה: הודו עם ירקות שיסגור לך פינה

התחלת לבשל את השבת והרגשת שחסר לך קצת בשר וקצת ירקות? המתכון הבא יסדר אותך ויכלול את שניהם בתבשיל אחד. והכי חשוב: תסיימי להכין אותו לפני שתספיקי להדליק את התנור

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 12/01/23 09:54 יט בטבת התשפג

3 דקות הכנה: הודו עם ירקות שיסגור לך פינה
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

1 חזה הודו

50 גרם ברוקולי

70 גרם כרובית

70 גרם עגבניות שרי

חצי בצל אדום

15 גרם סוכר חום

75 מ"ל רוטב סויה

30 מ"ל חומץ אורז

1 שן שום

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי

15 מ"ל שמן שומשום

הוראות הכנה

1. להכנת הרוטב מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום, מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ. מערבבים היטב ומניחים בצד.

2. מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות צלזיוס.