הפרה שוב כאן הוגדרו נהלי עבודה במפעל: ממתקי עלית חוזרים למדפים

לאחר שהמפעל בנוף הגליל חזר לפעול - הממתקים חוזרים למדפים בהדרגה בשבועות הקרובים; תחילה עם שוקולד פרה, טורטית ואפיפיות ללא גלוטן. "הוגדרו מחדש נהלי העבודה של המפעל"

שמחה ברנס שמחה ברנס, חדשות כיפה 22/11/22 15:33 כח בחשון התשפג

הוגדרו נהלי עבודה במפעל: ממתקי עלית חוזרים למדפים
צילום: יחצ שטראוס

מספר חודשים חלפו מאז התגלה חיידק הסלמונלה בחלק ממוצרי השוקולד של שטראוס, והיום (ג') הודיעה החברה כי ממתקי עלית חוזרים למדפים. החברה מתחילה לשווק בימים אלה את חטיפי השוקולד וטבלאות השוקולד- שוקולד פרה סוכריות קופצות, שוקולד פרה פצפוצי אורז, טורטית, ממרח פרה פרווה 850 ואפיפיות ללא גלוטן. בשבועות הקרובים יחזרו למדפים שוקולד פרה חלב, פסק זמן, טעמי וטוויסט. 

הפרה חוזרת למדפים

הפרה חוזרת למדפים צילום: יחצ שטראוס

הייצור הראשון מוקדש לקהילת הצליאק

שטראוס, הפועלת מזה שנים להרחיב את מגוון הפתרונות המותאמים לאוכלוסיות השונות, החליטה על ייצור מיוחד של ממתקים ללא גלוטן, שישווקו במארז מיוחד במהדורה מוגבלת המכילה: פסק זמן ללא גלוטן, כיף כף ללא גלוטן, מקופלת ללא גלוטן.

המארזים יהיו זמינים לרכישה החל מהשבוע הבא, ולראשונה, על מנת להנגיש את המוצרים לצרכנים הרגישים לגלוטן, יהיה ניתן לרכוש אותם בפלטפורמות אונליין ובחנויות ייעודיות ברחבי הארץ. מפעלי עלית בנוף הגליל שבו לייצר לאחר שבוצעו בהם השקעות משמעותיות במטרה להבטיח את איכות ובטיחות המוצרים, ברמה הגבוהה ביותר.

מנכ"ל שטראוס ישראל, אייל דרור, הסביר כי במהלך החודשים האחרונים הוגדרו מחדש נהלי העבודה של המפעל על מנת להבטיח את איכות המזון הגבוהה ביותר, "על בסיס למידה שעשינו במספר מפעלי שוקולד מובילים בעולם ובהדרכת מומחים לנושא. תהליך החזרת קווי ייצור השוקולד לעבודה, כלל ניקוי יסודי, שיפור חלק מהתשתיות וחידוש של שני המפעלים בנוף הגליל". 

צילום: יחצ שטראוס

בחברה מדגישים כי לאור התאמות ושינויים שנעשו במפעל השוקולד המחודש, יש לשים לב לשינויים באלרגניים המופיעים על גבי האריזות. במקביל מדגישים כי החברה פועלת במטרה לאתר פתרונות שיתנו מענה לצרכים של קהילת האלרגיים בעתיד. במיוחד יש לשים לב לשינויים שיש בתיבת האלרגנים של חטיף "מקופלת" וחלק מטבלאות שוקולד פרה שהיו עד כה עם אלרגן חלב בלבד.