מתכון השיטה הכי טובה להכין ארטיק מגנום בבית

בימי הקיץ החמים כולנו מחפשים נשנוש קריר וטעים, כזה שירענן את הגוף וימתיק את החך. הנה מתכון להכנת גלידת מגנום טעימה, שגם תספק לכם יופי של פעילות לשעות אחר הצהריים עם הילדים בבית | מומלץ

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/06/22 16:45 יד בסיון התשפב

השיטה הכי טובה להכין ארטיק מגנום בבית
צילום: טקה סטודיו

מצרכים עבור 12 ארטיקים להכנת מגנום ביתי

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

90 גרם קמח חיטה

5 גרם אבקת אפייה

30 גרם אבקת קקאו

60 גרם גבינת שמנת

100 גרם סוכר

2 ביצים

1 כפית וניל

150 גר' שוקולד מריר

6 כפות מים

שקדים קצוצים (לא חובה)

הוראות הכנה למגנום ביתי 

מחממים את התנור ל-180 מעלות

מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו

מקציפים את החמאה, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי

תוך כדי הקצפה מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת הקמח, אבקת האפייה ותערובת הקקאו

מערבבים בעדינות כדי לשלב את כל מרכיבי בלילת השוקולד

יוצקים את הבלילה לתוך תבניות הסיליקון

אופים בתנור למשך כ-20-25 דקות ומחכים שיצטנן לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית

לאחר שהתקרר, מכניסים מקל ארטיק לתוך כל תבנית ומניחים במקרר למשך 30 דקות

מחממים את השוקולד והמים בסיר על אש בינונית-נמוכה תוך שמירה על ערבוב קבוע

מוזגים לכוס גבוהה וצרה. טובלים את הארטיקים בבלילת השוקולד ומניחים להם להתקרר על נייר אפייה

מפזרים שקדים קצוצים למרקם ולקישוט (לא חובה).

שומרים במקרר עד להגשה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka