מה אוכלים בחג? מתכון פשוט פשוט ומשביע

רק יצאה השבת ואנחנו כבר עם הפנים לחג הבא שיתקיים ממש מחר. אז מה מכינים אחרי ששבענו מכל ארוחות החג והשבת? פרגיות קלילות בתנור עם תפוחי אדמה

דניאל וייס 26/09/21 11:32 כ בתשרי התשפב

צילום: חן ואלון קורן
צילום: חן ואלון קורן

רק סיימנו את סעודות השבת בסוכה ואנחנו כבר עם הפנים לקראת החג הבא שיתקיים ממש ממש מחר. שמחת תורה הוא החג שמסכם את חגי תשרי שהיו השנה מאוד אינטנסיבים כיוון שנחגגו בין שבת לשבת ולא במקביל לשבתות כמו בשנים שעברו. והנה, יום ראשון היום ואנחנו כבר בטרפת של קניות וארגונים לקראת שמחת תורה. למרות, שאם נודה על האמת, חג שמחת תורה אינו חג של ישיבה ארוכה סביב שולחן החג אלא יותר חג שחוטפים בו ארוחה בין הקפות להקפות. אכן חבל להשקיע בחג הזה שהגברים מבלים שעות בבית הכנסת והילדים בדרך כלל בסיבובי הקפות שונים. ולכן, חשבנו על מתכון קליל ביותר שאורך ההכנה שלו לא עולה על עשר דקות וההנאה מובטחת גם למי שיקח חתיכה ממנו לדרך. קבלו את מתכון פרגיות בתנור עם תפוחי אדמה של חן ואלון קורן, ושיהיה חג שמח ולבריאות. מתכון בלינק:

פרגיות בתנור

צילום: חן ואלון קורן

שיהיה חג שמח ונעים 

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר