נאגטס עוף ותירס

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/01/19 11:02 א בשבט התשעט

נאגטס עוף ותירס , צילום: נטע חן ליבנה
נאגטס עוף ותירס , צילום: נטע חן ליבנה

מצרכים

500 גרם עוף טחון

1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס מאסטר שף, מסוננת

1 ביצה

2-3 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף

1 כף רוטב סויה בהיר מאסטר שף

2 שיני שום, כתושות

1 גזר קלוף או 1 בצל קלוף, מגורד דק דק

1/2 כפית מלח

לציפוי:

1 כוס קמח מקצועי מאסטר שף

2 ביצים L

פירורי גריסיני מאסטר שף

שמן לטיגון

להגשה:

מיונז הולנדי מאסטר שף/ צ'ילי מאסטר שף

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.

טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.

מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז של מאסטר שף.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות