עוף במעטה פריך - כשר לפסח

נירית מביאה לנו מתכון חגיגי, עוף במעטה פריך כשר לחג הפסח - לא רק לאוכלי קטניות.

חדשות כיפה נירית 14/12/02 00:00 ט בטבת התשסג

המצרכים:
6 ירכים או 12 כרעים
2 כפיות מיונז
1 כפית דבש
1/2 כף קמח תפוחי אדמה
6-8 כפות קמח מצה גס
1/2 כפית סוכר
1 כף אבקת מרק (רצוי מרק בצל)
פלפל אדום חריף
3/4 כפית פפריקה מתוקה
(1 כפית שום פרוס)

אופן ההכנה:
1. מערבבים את המיונז והדבש, ומורחים על העוף.
2. מערבבים את שאר החומרים לתערובת אחידה.
3. מורחים את חלקי העוף בתערובת.
4. מניחים את העוף בתבנית אפיה, ואופים כ- 50 דקות בחום של 180 מעלות.