ט"ו בשבט כך תחתכו פלטת פירות מושקעת לסדר ט"ו בשבט

לקראת החג המתקרב כולנו מנסים את כוחנו בחיתוך ועיצוב היופי של הטבע. באמצעות סכין וכמה כללים פשוטים תוכלו גם אתם להשקיע בעיצוב קערת פירות

הקונדיטורית אליה 10/01/22 15:18 ח בשבט התשפב

צילום: הקונדיטורית אליה
צילום: הקונדיטורית אליה

ט"ו בשבט הבא עלינו לטובה הוא הזדמנות נהדרת לחובבי הפירות שבינינו. בראש השנה לאילנות כולנו נהנים מהיופי הטעים של הטבע, ומנצלים כל הזדמנות להשוויץ בחיתוכי פירות מרשימים ועיצובים מדויקים של מעדנים צבעוניים. לקראת החג, החלטתי להציג בפניכם כמה שיטות קלילות ומגניבות לחיתוך קיווי, פילוט תפוז וחיתוך תפוח לזיגזג. 

תפוח

תפוח הוא פרי שקל לחתוך, עם המון בשר ומעט גרעינים. כדאי להשתמש בתפוח ירוק של סמית, הכי ירוק שיש. תחילה, יש להוציא את הליבה שקרובה לגרעינים ולחתוך לרבעים, משם לפרוסות ולהפוך בזיגזג. אגב, התפוח כל כך עסיסי, שכיף לאכול אותו בחתיכות קטנות. 

@hakonditoritelia

פרטיו הרשמה לסדנה בקישור בביו #עבורך #חיטוב #פירות #בריא #ביתספרלמוסיקה #פוריוישראל #פוריוי #הקונדיטוריתאליה #טיקטוק #מתכונים #fy #4you #fyp #פור

♬ צליל מקורי - הקונדיטורית אליה

תפוז

כיף לאכול תפוז נקי, בלי לכלוכים מסביב. אפשר להוציא את הקליפה מסביב, ואפילו לקלף את הקליפה הלבנה הפנימית. חשוב לא ללחוץ חזק מדי כדי לא לשחרר את כל המיץ מהפרי. 

@hakonditoritelia

#fyp #4you #fy #פוריוי #פוריוישראל #4 #ביתספרלמוסיקה #4u #4 #מתכונים #טיקטוק #הקונדיטוריתאליה #אוכללל #טיפ#ספורט #בריא #פירות #חיטוב ו#עבורך

♬ צליל מקורי - הקונדיטורית אליה

קיווי

באמצעות סכין שפיצית, נחתוך את הפרי לכל האורך במרכז. צריך לוודא שהסכין אכן חודרת עמוק ולא לחשוש לחזור פעמיים על אותו מקום. 

@hakonditoritelia

בביו יש קישור לפרטים של הסדנה #טיקטוק #הקונדיטוריתאליה #אוכללל #ביתספרלמוסיקה #4u #4 #עבורך #מתכונים #פוריוישראל #פוריוישראל #פוריוי #fy #4you #fyp

♬ צליל מקורי - הקונדיטורית אליה

אליה אביוף היא קונדיטורית, עורכת ומנחת סדנאות אפיה וחיתוך פירות  פרונטליות ודיגיטליות. 

 

 

 

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר