תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/11/18 11:16 י בכסלו התשעט

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות , צילום: יחצ מאסטר שף
תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות , צילום: יחצ מאסטר שף

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף

1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות