סגור

סיגרים במילוי בשר מטורטיות

יא בתשרי התשעט
,
20 בספטמבר, 2018
20/09/2018 16:11
סיגרים במילוי בשר מטורטיות

סיגרים במילוי בשר מטורטיותצילום: נטע חן ליבנה

בשרי
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

1 כף שמן

1 בצל לבן גדול, קלוף

4 שיני שום, קלופות

500 גרם בשר בקר טחון

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

3/4 כפית בהרט

1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף

1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן מאסטר שף

שמן זית להברשה (בנדיבות)

שומשום לבן לעיטור

רוטב עגבניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות מאסטר שף

1 קופסת שימורים רסק עגבניות מאסטר שף

2 כפות רוטב צ'ילי חריף

מעט מלח

הוראות הכנה

חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא יווצרו נוזלים בתחתית הסיר.

מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.

מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.

חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.

מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.

רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן צילום: פלאש 90, נעם רבקין פנטון

ליברמן: "מקומה של הרשימה המשותפת - ברמאללה"

קרא עוד