קיגל אטריות מתוק

חדשות כיפה מיצמיצ 02/02/09 00:00 ח בשבט התשסט

קיגל אטריות מתוק, צילום: shutterstock
קיגל אטריות מתוק, צילום: shutterstock

מצרכים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

. לבשל שקית אטריות במי מלח לסנן ולקרר

2. לקרמל שתי כפות סוכר + 2 כפות שמן ולהפוך את האטריות למחבת ולערבב. להעביר לקערה גדולה.

3. להוסיף לקערה: חצי כוס סוכר (אפשר להוריד בכל זאת סבתא פולניה...)

קינמון, 4 חלמונים, 4 תפוחי עץ גרנד, צימוקים, 2 כפות ריבה טובה, כף קורנפלור, כף סולת,

ותמצית שקדים- שזה הסוד הגדול של הקיגל הזה!

4. להקציף את החלבונים + 2 כפות סוכר.

5. 2/3 מהקצף להוסיף לעיסה, לערבב היטב ולאפות בפיירקס למשך שעה בחום 180 מעלות.

6. להוציא ולפזר את שאר הקצף למעלה ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות או עד שמזהיב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות