מצרכים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
. לבשל שקית אטריות במי מלח לסנן ולקרר
2. לקרמל שתי כפות סוכר + 2 כפות שמן ולהפוך את האטריות למחבת ולערבב. להעביר לקערה גדולה.
3. להוסיף לקערה: חצי כוס סוכר (אפשר להוריד בכל זאת סבתא פולניה...)
קינמון, 4 חלמונים, 4 תפוחי עץ גרנד, צימוקים, 2 כפות ריבה טובה, כף קורנפלור, כף סולת,
ותמצית שקדים- שזה הסוד הגדול של הקיגל הזה!
4. להקציף את החלבונים + 2 כפות סוכר.
5. 2/3 מהקצף להוסיף לעיסה, לערבב היטב ולאפות בפיירקס למשך שעה בחום 180 מעלות.
6. להוציא ולפזר את שאר הקצף למעלה ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות או עד שמזהיב
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן