בצק פיצה

חדשות כיפה קמח תירס כחול 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 כוסות קמח

5 כפות שמן

1 כף שמרים יבשים (או חצי שקית שמרית)

1 ביצה

1 כוס מים חמימים.

הוראות הכנה

מערבבת את החומרים לבצק- במיקסר.

אח"כ לשה קצת ביד.

מניחה להתפחה (בערך 20 דקות. אפשר גם קצת יותר- עד שגומרים להכין את הרוטב, לחתוך את הירקות וכו´) בתוך תנור *כבוי* שחומם לפני כן לחום נמוך.

אחרי ההתפחה לשה עוד קצת ואז שוטחת בתבניות.

יוצאת פיצה בגובה של ס"מ-ס"מ וחצי, בערך.

שוטחים בתבנית, מורחים רוטב, ירקות וכו´, ואופים עד שהרוטב "נשרף" בקצוות.

מכבים את התנור, מפזרים גבנ"צ, ומשאירים בתנור המכובה עוד כעשר דקות.

הערות

כתבות נוספות