תבשיל טופו ופטריות

כ בכסלו התשעו
,
02 בדצמבר, 2015
02/12/2015 21:42

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חבילת גבינת טופו (גוש מרובע כזה)

1 בצל קצוץ

סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שמזהיב

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן

מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט

חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ בערך ומוסיפים

ממשיכים לטגן עד שהטופו סופג את הטעמים ונהיה עסיסי.

בתאבון.

הערות

טבעוני טעים ובריא!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
27.12.2018

1. ()

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יירוט של כיפת ברזל. ארכיון צילום: באדיבות המצלם

האש בדרום התחדשה. יירוט מעל נתיבות

קרא עוד