קנלוני בטטה

חדשות כיפה אחת מל"ו 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

קנלוני, צילום: shutterstock
קנלוני, צילום: shutterstock

מצרכים

המילוי:

1 בטטה גדולה ,אפויה,קלופה ומעוכה.

(לטעמי צריך קצת יותר)

250 גר´ מסקרפונה.

(גם עם גבינת שמנת יוצא טעים)

1 ביצה

מלח,פלפל

מעט אגוז מוסקט

הרוטב:

1 שמנת מתוקה

2 ביצים

4 כפות גבינת פרמז´ן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הקנלוני.

אני ממלאה בעזרת שקיות סנדויץ´ שמחוררות בקצה.

לערבב את מרכיבי הרוטב ולצקת על הקנלוני.

לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.

לחמם עטוף בנייר כסף

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות