מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים

ג באדר התשעח
,
18 בפברואר, 2018
18/02/2018 11:11
פלפלים קלויים

פלפלים קלוייםצילום: יח"צ דורות

חלבי
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

מצרכים (ל- 4 מנות):

2 כדורי מוצרלה טרייה גדולים

3 פלפלים אדומים גדולים - חצויים  ונקיים

3 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי "דורות" (להוצאה קלה – להשתמש קפוא)

4 כפות שמן זית

1 כפית חומץ בלסמי מצומצם

קורט מלח ופלפל

2 כפות שקדים פרוסים קלויים (לא חובה)

הוראות הכנה

מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את חצאי הפלפלים כשהקליפה כלפי מעלה) מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 230 מעלות. אופים עד שמשחירים קלות (כרבע שעה). מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים עם ניילון נצמד ומניחים בצד לכ- 15 דקות.

מוציאים את הפלפלים ומקלפים אותם בעדינות. חותכים לרצועות, מעבירים לקערה, מוסיפים 2 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי ומעט מלח פלפל ומערבבים.

בקערה נפרדת קורעים את כדורי המוצרלה ביד, מוסיפים כ- 2 כפות שמן זית, טבלית עשבי התיבול לבישול איטלקי שנותרה, מלח ופלפל ומערבבים.

מסדרים את רצועות הפלפל ואת קרעי המוצרלה על צלחת שטוחה, מזליפים חומץ בלסמי ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.

המתכון באדיבות "דורות"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יהודה גליק צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

גליק על המתנגדים לפינוי: "בריונים מופקרים שמזיקים להתיישבות"

קרא עוד