לביבות גזר, זיתים ותירס

אחת מל"ו 13/12/15 22:35 א בטבת התשעו

לביבות גזר, זיתים ותירס , צילום: shutterstock
לביבות גזר, זיתים ותירס , צילום: shutterstock

מצרכים

8 גזרים קלופים ומגוררים גס,

¾ כוס (כ-130 גרם) זיתים שחורים מגולענים וקצוצים,

3/4 כוס (כ-130 גרם) גרעיני תירס משומרים או קפואים ומופשרים,

2 ביצים,

¾ כוס (100 גרם קמח,

מלח ופלפל.

לטיגון: מעט שמן (רצוי קנולה)

למטבל האבוקדו:

אבוקדו גדול,

כ- 3 כפות מיץ לימון,

כרבע כפית מלח,

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

הוראות הכנה

הלביבות:

שמים בקערה את כל חומרי הלביבות ומערבבים. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. בעזרת 2 כפות, יוצקים מהעיסה תלוליות אותן מניחים היישר במחבת ומטגנים כשתי דקות, מכל צד.

למטבל האבוקדו:

חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומוציאים את תוכנו אל צלחת. מוערכים במזלג, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים לצד הלביבות.

הערות

28 לביבות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר