זיתים מוקפצים עם שום ובצל

ד באייר התשפ
,
28 באפריל, 2020
28/04/2020 12:36
 זיתים מוקפצים עם שום ובצל

זיתים מוקפצים עם שום ובצלצילום: המותג Teka

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

250 גרם של זיתים מסוגים שונים

50 גרם של מלפפונים חמוצים

50 גרם של בצל מוחמץ

2 שיני שום

לימון אחד (גרידת לימון ומיץ)

ענף רוזמרין אחד

כפית ממרח עגבניות

כפית אורגנו

חצי כפית טימין

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הזיתים, המלפפונים החמוצים והבצל יחד עם האורגנו. מוסיפים את הטימין, הרוזמרין הקצוץ, ממרח העגבניות ואת גרידת הלימון.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הזיתים במשך כמה דקות.

לאחר מכן, מוסיפים למחבת את השום ואת מיץ הלימון. מטגנים במשך דקה ומורידים מהאש.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר מיכאל ביטון בראיון לכיפה  צילום: כיפה

השר מיכאל ביטון לכיפה: "אנחנו רחוקים מהחלת הריבונות על יהודה ושומרון"

קרא עוד