גלידה פרווה בשלושה צבעים

מבוגרת 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

גלידה פרווה בשלושה צבעים, צילום: shutterstock
גלידה פרווה בשלושה צבעים, צילום: shutterstock

מצרכים

קופסה ג´לי אדום בטעם שאת אוהבת (אני עשיתי תותי פרוטי)

קופסה ג´לי צהוב (אני עשיתי משמש)

קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל

ריצ´ קפה כחול

ריצ´ קצפת

הוראות הכנה

מקציפים כל קופסה של ג´לי עם שליש מהריצ´קפה ושליש מהקצפת.

מקציפים את השליש האחרון של הקצפת עם חצי שקית אינסטנט פודינג והשליש האחרון של הריצ´קפה + 1/4 כוס מים (לא רותחים).

שמים קציפה באחד הצבעים בתבנית מקפיאים לשעה, שמים עליה את הקציפה הלבנה מקפיאים שעה ובסוף א הקציפה הצבעונית השניה.

אני חילקתי כל קציפה לשניים ושמתי בשתי תבניות חד פעמיות ארוכות של אינגליש קייק כך שלהגשה פרסתי פרוסות. כדאי להוציא כמה דקות לפני ההגשה כדי שקצת יתרכך

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר