גלידה מסטיק

חדשות כיפה מדינהשלבורקס 25/03/10 00:00 י בניסן התשע

גלידת מסטיק, צילום: shutterstock
גלידת מסטיק, צילום: shutterstock

מצרכים

4 כוס/ות חלב - או 4 כוסות שמנת מתוקה

1 כוס/ות סוכר

2 כף/ות קורנפלור - או 3 כפות אבקת סחלב

1/2 כפית/ות מסטיקא טחונה

1 כפית/ות מי ורדים

1/4 כוס/ות מים רותחים ( להמסת המסטיקא )

קורט צבע מאכל טבעי ( לא חובה )

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. בסיר בינוני מחממים את החלב.

2. להסיר מהאש ממש לפני הרתיחה.

3. בקערה קטנה ממיסים את הקורנפלור או הסחלב במעט מים קרים, מעט מאד רק עד שנמס.

4. מחזירים את סיר החלב לאש נמוכה.

5. מוסיפים לחלב את תערובת הקורנפלור/סחלב תוך ערבוב מתמיד.

6. ממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה. 7

7. מוסיפים את המסטיקא ואת מי הורדים ומערבבים נמרצות.

8. מניחים להתקרר.

9. מעבירים למכונת גלידה, ופועלים לפי ההוראות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות