תותים מסקרפונה

חדשות כיפה מערכת כיפה 20/01/19 11:25 יד בשבט התשעט

תותים מסקרפונה , צילום: גליה אבירם
תותים מסקרפונה , צילום: גליה אבירם

מצרכים

עבור מנה 1:

1 יח' מרנג

2 כפות רוטב תותים

3 כפות קרם מסקרפונה

4 תותים רחוצים וחתוכים לקוביות קטנות.

להכנת המרנג:

3 חלבונים בטמפרטורת החדר

קורט מלח

כפית חומץ לבן נייטרלי

כוס סוכר

הוראות הכנה

בצלחת עמוקה (מרקייה) מניחים בתחתית 3/4 מכמות רוטב התותים. מעליו שוברים את המרנג לחתיכות גדולות. מפזרים מעל למרנג את רוטב התותים. שופכים מעל רוטב התותים את קרם המסקרפונה. מעל לקרם המסקרפונה מפזרים את קוביות התותים ומעליהן שופכים את שארית רוטב התות.

המתכון באדיבות רשת BBB

כתבות נוספות