קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס

יא בתשרי התשעט
,
20 בספטמבר, 2018
20/09/2018 15:36
קרפים עם בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס.

קרפים עם בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס. צילום: מאסטר שף

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3/4 כוס מים

1/4 כוס קרם קוקוס

2 ביצים L

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 כף סוכר

2 כפות שמן

1 כוס (140 גרם) קמח לבן מאסטר שף

לבננות המקורמלות:

2 כפות שמן קוקוס

4 בננות, קלופות

4 כפות סוכר חום לבן או כהה

לקרמל קוקוס:

3/4 כוס סוכר חום כהה או סוכר לבן

3/4 פחית קרם קוקוס מאסטר שף

הוראות הכנה

בקערה גדולה שמים מים, חלב, ביצים, וניל, סוכר ושמן. טורפים היטב.

מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע ונעלם.

במחבת רחבה ומשומנת מעט שמים מצקת מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תגיע לכל תחתית המחבת. הופכים אחרי 2 דקות ומטגנים במשך דקה נוספת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה עד שכל הקרפים מוכנים.

מכינים את הבננות המקורמלות: חותכים את הבננות לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

ממיסים במחבת, על אש נמוכה-בינונית, את שמן הקוקוס ומוסיפים את הבננות. מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים על אש בינונית עד שהבננות מקורמלות ורכות.

קרמל קוקוס: במחבת גדולה ממיסים את הסוכר, בלי לגעת בו בזמן הבישול, על אש בינונית.

מחממים את קרם הקוקוס במיקרו במשך 30 שניות ומוסיפים למחבת. מערבבים על אש בינונית עד שנוצר קרמל סמיך ומבריק. זה לוקח בערך 5 דקות.

מרכיבים ומגישים: מניחים קרפ פתוח על השיש ושמים פס של בננות מקורמלות באמצע (בנדיבות). מגלגלים לגליל או מקפלים לצורת מעטפה סגורה.

מזלפים מעל רוטב קרמל- קוקוס בנדיבות. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראש הממשלה נתניהו צילום: מארק ישראל סלם, פלאש 90

צפו: כשראש הממשלה רוצה לעשות סקי בשקט

קרא עוד