קראמבל תותים ואגוזים

כד באדר ב'
,
31 במרץ, 2019
31/03/2019 13:51
קראמבל תותים ואגוזים

קראמבל תותים ואגוזיםצילום: teka

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

למילוי:

400 גרם תותים חתוכים

1 לימון (גרידה ומיץ)

20 גרם סוכר

20 גרם קורנפלור

2 גרם מלח

2 גרם אבקת וניל

לקראמבל:

125 גרם שיבולת שועל

125 גרם פקאן

125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

125 גרם סוכר

3 גרם שמרים

2 גרם מלח

להגשה:

גלידה או קצפת צמחית

הוראות הכנה

1. ערבבו את כל מצרכי המילוי בקערה, שפכו את התערובת לתבנית, כסו אותה בנייר כסף ואפו במשך רבע שעה בחום של כ-200 מעלות.

2. במקביל, ערבבו היטב את הסוכר והחמאה, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו (את הפקאן שברו קלות בידיכם).

3. בתום 15 הדקות בתנור, הסירו את נייר הכסף ופוררו את הבצק מעל התבנית באופן שווה.

4. הנמיכו את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואפו כ-17-20 דקות עד להשחמה.

5. קררו לפני הגשה. מומלץ להגיש עם גלידה או קצפת צמחית.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביב גפן צילום: תומר נויברג/פלאש 90

זו הסיבה שאביב גפן הסכים להופיע בשומרון

קרא עוד