פרפה וניל

מיצמיצ 07/07/16 13:36 א בתמוז התשעו

פרפה וניל, צילום: שאטרסטוק
פרפה וניל, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

3/4 כוס מים

1/4 כוס סוכר

מקל וניל

4 ביצים מופרדת

1 שמנת צמחית

1 כף סוכר

הוראות הכנה

מכינים סירופ סוכר מ-3/4 כוס מים ורבע כוס סוכר, מרתיחים 5 דקות יחד עם המקל וניל, בסוף חוצים את המקל ומגרדים את פרורי הוניל לסירופ

בינתיים מפרידים 4 ביצים, שמים את החלמונים בקערת המיקסר, מתחילים להקציף ושופכים לאט לאט את הסירופ הרותח

ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה

מקציפים 1 שמנת צמחית עם כף סוכר

מערבבים את 2 הקציפות ומקפיאים.

הערות

אפשר להמיר את המקל וניל למקל קינמון ולקבל פרפה בטעם קינמון עדין

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר