פודינג קוקוס עם רוטב דובדבנים

יז באב התשעט
,
18 באוגוסט, 2019
18/08/2019 10:05
פודינג קוקוס עם רוטב דובדבנים

פודינג קוקוס עם רוטב דובדבניםצילום: יחצ TEKA

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

עבור פודינג קוקוס

600 מ''ל חלב קוקוס

60 גר' קורנפלור

80 גר' סוכר או ממתיק אחר (תוכלו להוסיף לכמות. מומלץ לא לבחור בסוכר חום, מפני שעלול לשנות את צבע הפודינג)

2 גר מלח

2 גר' אבקת וניל

20 מ''ל שמן קוקוס (אופציה)

קליפה מגורדת של לימון אחד

עבור רוטב הדובדבנים

200 גר' דובדבנים טריים ללא הגלעינים (או דובדבנים קפואים)

15 גר' סוכר

1 מיץ ליים מלימון ליים סחוט

100 מ''ל מיץ פירות יער אדומים או תפוזים.

הוראות הכנה

שימו בסיר את כל המרכיבים פרט לשמן הקוקוס. השתמשו בבלנדר בכדי להקציף עד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד וחלק.

הרתיחו את התערובת והשתמשו בבלנדר תוך בחישה ללא הפסקה, בכדי שהפודינג לא ידבק לתחתית הסיר.

כאשר התערובת הגיע למרקם סמיך, הוסיפו שמן קוקוס ובחשו עד לקבלת תערובת אחידה.

מזגו את הפודינג למספר קעריות והניחו לו להתקרר במשך מספר שעות.

לצורך הכנת רוטב הדובדבנים, הניחו דובדבנים וסוכר במחבת.

בחשו למשך מספר דקות על אש בינונית עד לקבלת נוזל. הוסיפו מיץ ליים ו-100 מ''ל מיץ פירות יער או מיץ התפוזים בשלו על אש קטנה.

כאשר הנוזלים מתחילים להתאדות, כבו את האש ומעכו את התערובת עד להעלמת כל הגושים. צריכה להתקבל תערובת בעלת מרקם נוזלי, אבל סמיכה מספיק, כך שאם נותרו גושים או שהתערובת דחוסה מידי, תוכלו הוסיפו בזהירות עוד נוזלים.

הערות

הגישו את הפודינג קר, מזגו את רוטב הדובדבנים מעל ופזרו דובדבנים טריים. תוכלו ליהנות מהקינוח המרענן בארוחת הבוקר או כחטיף וקינוח שמכיל את פירות העונה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וליברמן | יפגשו בראשון צילום: פלאש 90, הדס פרוש

הפלונטר הפוליטי: ליברמן זומן לפגישה עם ראש הממשלה ביום ראשון

קרא עוד