סגור

שלגון רום ופירות

כ באב התשפ
,
10 באוגוסט, 2020
10/08/2020 11:57
שלגון רום ופירות

שלגון רום ופירותצילום: יחצ טקה

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

(עבור 10 שלגונים):

500 גרם פטל

200 גרם סוכר

200 מ"ל מים

2 כפות מיץ ליים

40 מ"ל רום

הוראות הכנה

1. ראשית יש להכין את הסירופ, על מנת שיהיה מספיק קר בעת הכנת הקרטיבים.

2. מכניסים לסיר את הסוכר והמים, מניחים אותו על אש בינונית, מערבבים את התערובת עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.

3. הביאו את התערובת לכדי רתיחה ותנו לה להתבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה.

4. הסירו מהאש ושמרו את הסירופ לאחר כך.

5. לאחר מכן, מעכו את הפטל וסננו עם מסננת, כדי לברור את הזרעים.

6. ערבבו את הפטל עם מיץ לימון, רום וסירופ קר.

7. ערבבו היטב את כל החומרים, מלאו את תבניות הקרטיבים ושימו אותם במקפיא לפחות למשך 12 שעות.

8. כדי לאכול אותם, שטפו את הצדדים של הקרטיבים מתחת למים חמים, כך שתוכלו להסיר את התבניות

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בדואים באזור צאלים עם שאריות תחמושת מהבסיס צילום: תנועת רגבים

80 כלי נשק נגנבו מצה"ל ב-2020. גניבת אמצעי לחימה נוספים במגמת עליה

קרא עוד