מצרכים
3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
1/4 1 כוסות מים פושרים
1/2 כוס חלב
2 כפות סירופ מייפל
1/4 כפית קינמון גדושה
קמצוץ הל
להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים
הוראות הכנה
מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.
מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.
יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.