מצרכים
500 מ"ל שמנת להקצפה
100 גרם שוקולד
2-3 כפות חמאת בוטנים
רבע/חצי כוס סוכר
הוראות הכנה
ממיסים שוקולד + כמה כפות שמנת
מקררים
מקציפים עם חצי מכמות השמנת (כלומר- בסך הכל השתמשנו עד כה ב250 מ"ל)
מעבירים לכלי (תבנית קטנה), שומרים במקפיא להתייצבות (כמה שעות)
מקציפים יחד את שאר השמנת +חמאת בוטנים + סוכר (כמות הסוכר לפי הטעם ולפי סוג חמאת הבוטנים- טבעית או מתוקה. אפשר גם לוותר לגמרי על הסוכר...)
שמים מעל שכבת השוקולד, שומרים במקפיא.