מוס שוקולד וחמאת בוטנים

כא באדר ב'
,
27 במרץ, 2011
27/03/2011 0:00
מוס שוקולד

מוס שוקולדצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

500 מ"ל שמנת להקצפה

100 גרם שוקולד

2-3 כפות חמאת בוטנים

רבע/חצי כוס סוכר

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד + כמה כפות שמנת

מקררים

מקציפים עם חצי מכמות השמנת (כלומר- בסך הכל השתמשנו עד כה ב250 מ"ל)

מעבירים לכלי (תבנית קטנה), שומרים במקפיא להתייצבות (כמה שעות)

מקציפים יחד את שאר השמנת +חמאת בוטנים + סוכר (כמות הסוכר לפי הטעם ולפי סוג חמאת הבוטנים- טבעית או מתוקה. אפשר גם לוותר לגמרי על הסוכר...)

שמים מעל שכבת השוקולד, שומרים במקפיא.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עודד גז צילום: יחצ

"הפרסום על פסילת העד - פייק ניוז מוחלט"

קרא עוד