מוס מנגו מפנק

כב בתמוז התשפ
,
14 ביולי, 2020
14/07/2020 11:11
מוס מנגו

מוס מנגוצילום: המותג Teka

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

עבור 6 סועדים)

2 מנגו בשלים

3 חלבוני ביצים

5 דפי ג'לטין

1 כף גדושה של קורנפלור

1 כפית סוכר

פטל, נענע ומנגו עבור הקישוט

הוראות הכנה

מניחים את דפי הג'לטין במים קרים

מקלפים את המנגו וטוחנים לעיסה יחד עם הקורנפלור, וחלמוני הביצים.

יוצקים את התערובת לתוך סיר, מחממים על אש נמוכה ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה. מוסיפים את דפי הג'לטין, מערבבים יחד מורידים מן האש, ומניחים את התערובת לצינון.

מקציפים את חלבוני הביצים עם הסוכר, ומוסיפים את תערובת המנגו המצוננת בזהירות - כל פעם מעט, ובוחשים.

יוצקים את התערובת לקעריות קטנות ומכניסים למקרר למשך 12 שעות

את המוס המצונן ניתן לקשט באמצעות פטל, נענע וחתיכות מנגו טרי לפני הגשה.

המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
29.07.2020

1. ג'לטין (ליז)

דפי הג'לטין אינם כשרים, מהי הכמות לפי ג'לטין אבקה?

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חברת הכנסת קטי שטרית  צילום: כיפה

"כחול לבן שמים מקלות בגלגלי הקואליציה"

קרא עוד