טראפלס שוקולד אבוקדו - טבעוני

חדשות כיפה 01/08/19 08:40 כט בתמוז התשעט

טראפלס שוקולד אבוקדו, צילום: הדס ניצן
טראפלס שוקולד אבוקדו, צילום: הדס ניצן

מצרכים

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כוס אגוזי מקדמיה

1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית

10 תמרים מגולענים

סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם

הוראות הכנה

בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.

מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.

מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.

מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא.

מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר