מצרכים
400 גרם חומוס מבושל
50 גרם אבקת שיבולת שועל
150 גרם חמאת בוטנים
50 גרם סירופ אגבה
75 גרם שוקולד צ'יפס
לקישוט:
200 גרם שוקולד 55% קקאו
20 גרם מרגרינה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מעכו את החומוס בבלנדר, הוסיפו חמאת בוטנים, אבקת שיבולת שועל וסירופ אגבה עד לקבלת משחה חלקה.
הוסיפו את השוקולד צ'יפס ערבבו שוב והכינו כדורים קטנים. הכניסו אותם למקפיא.
המיסו שוקולד והוסיפו את המרגרינה. ערבבו עד לתערובת חלקה. טבלו את הטראפלס בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה. החזירו למקפיא ל-30 דקות עד שהשוקולד יתקשה.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka