מצרכים
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 ג' פטל
100 ג' סוכר
250 ג' גבינת מסקרפונה
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג' שמנת מתוקה
1 מקלון וניל
או
סוכר וניל בורבון
100 ג' שבבי שוקולד
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את
היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.
ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
להקציף את השמנת עד שהיא יציבה ולקפל אותה לתוך התערובת של הגבינות יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.
מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.
חג שבועות שמח!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות המותג "שר" (Schär)