טארט שוקולד לעצלנים

חנה פנט 10/05/21 09:43 כח באייר התשפא

טארט שוקולד, צילום: חנה פנט
טארט שוקולד, צילום: חנה פנט

מצרכים

קלתית קונים מוכן

מלית:

200 גר' שוקולד מריר מומס

1 שמנת צמחית השף הלבן

1 ביצה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את חומרי המילוי

יוצקים לקלתית

אופים בחום 180 מעלות 20 דקות

את העיטור כדאי לפזר מיד כשמוציאים מהתנור, אח"כ השכבה העליונה מתמצקת

והציפוי לא ידבק

המתכון באדיבות בלוג לאכול לשנות להנות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר