סגור

טארט שוקולד לעצלנים

כח באייר התשפא
,
10 במאי, 2021
10/05/2021 9:43
טארט שוקולד

טארט שוקולדצילום: חנה פנט

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

קלתית קונים מוכן

מלית:

200 גר' שוקולד מריר מומס

1 שמנת צמחית השף הלבן

1 ביצה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את חומרי המילוי

יוצקים לקלתית

אופים בחום 180 מעלות 20 דקות

את העיטור כדאי לפזר מיד כשמוציאים מהתנור, אח"כ השכבה העליונה מתמצקת

והציפוי לא ידבק

המתכון באדיבות בלוג לאכול לשנות להנות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר