סגור

טארט אגסים

יז באלול התשפ
,
06 בספטמבר, 2020
06/09/2020 13:44
טארט אגסים

טארט אגסיםצילום: המותג Teka

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 אגסים גדולים

120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר

180 גר' סוכר

1 דף בצק עלים

הוראות הכנה

קלפו, חתכו את האגסים לחצאים והוציאו את הליבה.

חממו מראש תנור בחום של 200ºC.

שמנו את תחתית המחבת (המתאימה לתנור) או התבנית בחמאה, ופזרו את הסוכר.

סדרו את האגסים כך שהחלק העגול יהיה למטה וחממו עד שהחמאה והסוכר יקבלו צבע חום מוזהב.

כסו באמצעות בצק העלים, דקרו בעזרת מזלג וקפלו בקצוות, בין האגסים לבין המחבת או התבנית.

אפו בחום של 200ºC עד שהבצק יהפוך לחום מוזהב.

הוציאו את התבנית מהתנור ובזהירות רבה, הפכו את הטארט לצדו השני על צלחת.

הגישו במהירות, תוכלו להוסיף גלידה בצד.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב יהודה מרמורשטיין בראיון מיוחד לחדשות כיפה צילום: חדשות כיפה

מרגש: הסיפור מאחורי עמותת 'עלה'

קרא עוד