מצרכים
160 גר' קמח חיטה
180 גר' קמח שיבולת שועל
340 מ''ל חלב צמחי
65 גר' מרגרינה מומסת
50 גר' סירופ אגבה
7 גר' שמרים לאפייה
3 גר' מלח
2 גר' אבקת וניל
תוספת לוופל
יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים
מרמלדת פירות העונה
חמאת בוטנים
פירות העונה, למשל: תותים, דובדבנים ואוכמניות
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים, הניחו בצד למשך כ-10 דקות.
הכניסו את המרכיבים היבשים לקערה והוסיפו את המרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.
ערבבו היטב את המרכיבים היבשים עם הנוזליים.
הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.
חממו ושמנו את דפוס האפיפית. בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק, על מנת ליצור וופלים קטנים.
המשיכו עד שתסיימו את הבצק. הגישו לצד הרבה פירות טריים, יוגורט, מרמלדה, חמאת בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם. תוכלו להכין וופלים עם שיפודי פירות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות המותג Teka