וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים

יט בתמוז התשעט
,
22 ביולי, 2019
22/07/2019 13:33
וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים

וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבליםצילום: המותג Teka

פרווה
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

160 גר' קמח חיטה

180 גר' קמח שיבולת שועל

340 מ''ל חלב צמחי

65 גר' מרגרינה מומסת

50 גר' סירופ אגבה

7 גר' שמרים לאפייה

3 גר' מלח

2 גר' אבקת וניל

תוספת לוופל

יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים

מרמלדת פירות העונה

חמאת בוטנים

פירות העונה, למשל: תותים, דובדבנים ואוכמניות

הוראות הכנה

חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים, הניחו בצד למשך כ-10 דקות.

הכניסו את המרכיבים היבשים לקערה והוסיפו את המרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.

ערבבו היטב את המרכיבים היבשים עם הנוזליים.

הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.

חממו ושמנו את דפוס האפיפית. בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק, על מנת ליצור וופלים קטנים.

המשיכו עד שתסיימו את הבצק. הגישו לצד הרבה פירות טריים, יוגורט, מרמלדה, חמאת בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם. תוכלו להכין וופלים עם שיפודי פירות.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ביתו של אבו אל-עטא צילום: Hassan Jedi/Flash90

דיווח: ישראל מאיימת לחסל את מנהיג הג'יהאד

קרא עוד