ג'לי מנגו

חדשות כיפה 25/07/19 15:43 כב בתמוז התשעט

ג'לי מנגו, צילום: המותג Teka
ג'לי מנגו, צילום: המותג Teka

מצרכים

2 מנגו בצבע ירוק

סוכר, במשקל זהה למנגו המבושל.

הוראות הכנה

קלפו את המנגו, הניחו אותם בסיר גדול, כסו אותם במים והרתיחו אותם בחום גבוה. בשלו עד שיתרככו.

הוציאו את המנגו מהסיר והניחו להם להתקרר לפני הוצאת הגלעינים.

סננו את העיסה באמצעות מסננת, הפעילו לחץ בכדי לקבל את הכמות המקסימלית.

שקלו את העיסה שהתקבלה והכינו כמות זהה של סוכר.

ערבבו את שניהם בסיר ובשלו בחום נמוך. ערבבו ללא הפסקה עד שהתערובת תהפוך לסמיכה ותתנתק מתחתית הסיר.

מזגו לתוך קערה והניחו לתערובת להתקרר לפני שתניחו אותו במקרר. אפשרו לג'לי להפוך למוצק במשך מספר שעות.

ניתן להגיש עם גבינה, פטה, טוסט, יוגורט וכו'.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר