סגור

ג'לי מנגו

כב בתמוז התשעט
,
25 ביולי, 2019
25/07/2019 15:43
ג

ג'לי מנגוצילום: המותג Teka

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 מנגו בצבע ירוק

סוכר, במשקל זהה למנגו המבושל.

הוראות הכנה

קלפו את המנגו, הניחו אותם בסיר גדול, כסו אותם במים והרתיחו אותם בחום גבוה. בשלו עד שיתרככו.

הוציאו את המנגו מהסיר והניחו להם להתקרר לפני הוצאת הגלעינים.

סננו את העיסה באמצעות מסננת, הפעילו לחץ בכדי לקבל את הכמות המקסימלית.

שקלו את העיסה שהתקבלה והכינו כמות זהה של סוכר.

ערבבו את שניהם בסיר ובשלו בחום נמוך. ערבבו ללא הפסקה עד שהתערובת תהפוך לסמיכה ותתנתק מתחתית הסיר.

מזגו לתוך קערה והניחו לתערובת להתקרר לפני שתניחו אותו במקרר. אפשרו לג'לי להפוך למוצק במשך מספר שעות.

ניתן להגיש עם גבינה, פטה, טוסט, יוגורט וכו'.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתפללים בקבר עמוס. ארכיון צילום: מועצת גוש עציון

מאות יהודים נכנסו לקברי הנביאים באזור תקוע וסמוך לחברון

קרא עוד