גלידת מנגו

כח בניסן התשעד
,
28 באפריל, 2014
28/04/2014 20:05

צילום: pixabay

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 מנגו

1 מיכל שמנת פרווה

הוראות הכנה

מקציפים שמנת לקצפת במיקסר.

חותכים את המנגו לקוביות.

מרסקים אותו בבלנדר ומערבבים עם הקצפת.

מכניסים לקופסה ומקפיאים למשך 4 שעות.

בתאבון!

הערות

6 מנות לגרסת חלבי מחליפים את הקצפת בשמנת מתוקה.

המתכון באדיבות הראש שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זירת אירוע הדריסה בחוות גלעד צילום: רועי חדי

צה"ל והשב"כ: אירוע הדריסה בשומרון - ככל הנראה תאונה

קרא עוד