מצרכים
2 מנגו
1 מיכל שמנת פרווה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מקציפים שמנת לקצפת במיקסר.
חותכים את המנגו לקוביות.
מרסקים אותו בבלנדר ומערבבים עם הקצפת.
מכניסים לקופסה ומקפיאים למשך 4 שעות.
בתאבון!
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
6 מנות לגרסת חלבי מחליפים את הקצפת בשמנת מתוקה.
המתכון באדיבות הראש שלי